Ca afiliat al Ceramico.ro aveti doua variante de promovare a produselor si a website-ului:

  1. Pe pagina „Cont – Afiliat” gasiti „Link-ul dumneavoastra de afiliat:” si instructiunile de folosire.
  2. Prin platformele de socializare puse la dispozitie in partea de jos a paginilor cu produse. Aveti un exemplu in fotografia de mai jos. Sunt deja setate cele mai populare platforme, dar la click pe simbolul „+” meniul se extinde, la click pe butonul „Mai multe” se extinde si mai mult, adaugand noi platforme, odata ajunsi pe pagina „Partajare” puteti da click pe butonul „Load More”, aceasta actiune va prezenta toate platformele de promovare disponibile. Specific aici ca trebuie sa aveti deja cont pe respectivele platforme pentru a putea promova link-uri pe ele. Daca folositi aceasta metoda nu aveti cum sa gresiti, link-urile de share contin deja codul dumneavoastra de afiliat si monitorizeaza activitatea clientilor adusi de dumneavoastra pe website.

Cum functioneaza:

Dumneavoastra ati promovat un produs pe una din platforme, un cititor da click pe link-ul dumneavoastra si ajunge la noi pe website, din acest moment cititorul are inregistrat un „cookie” in browser, timp de 30 de zile sau pana cand cititorul isi curata „cookies” din browser acest client va aduce venituri daca plaseaza comenzi si le finalizeaza.

Un alt aspect pe care trebuie sa-l cunoasteti: Daca de ex. ati promovat amfora „Aimilios” si clientul adus de dumneavoastra pe website cumpara alt produs, dumneavoastra veti primi comision pentru acel produs.

Spor la treaba!