Despre Noi

Serviciul http://www.ceramico. ro/ este oferit de societatea MASTER FISHING S.R.L. , cu sediul social în Constanta, BDUL. AUREL VLAICU, Nr. 285, înmatriculată în Registrul comerțului sub nr. J13/2729/1993, având cod unic de înregistrare 7001895, denumită în cele ce urmează Societate.

 Ne puteți contacta prin următoarele mijloace:prin poștă la adresa de corespondență: BDUL. AUREL VLAICU, Nr. 285, prin e-mail la următoarele adrese: negrescud@gmail.com  -pentru întrebări referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plată, metode de livrare, cereri money back etc. negrescud@gmail.com  -pentru inițiere colaborări și parteneriate sau prin telefon la numarul: 0720918134.

http://www.ceramico.ro  este un serviciu e-commerce, care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

Despre www.ceramico.ro

http://www.ceramico.ro  este un serviciu e-commerce, care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul http://www.ceramico.ro/ , precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dumneavoastra prin email sau furnizat dumneavoastra prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele http://www.ceramico.ro/ fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau orice alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale http://www.ceramico.ro/ fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a http://www.ceramico.ro/ , atata timp cat aceasta actiune nu plaseaza serviciul http://www.ceramico.ro/ intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei, alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa si prealabila, din partea Societatii.

Conținutul și designul http://www.ceramico.ro/ , precum si orice alt material având legatură cu acesta trimis dumneavoastră prin email sau furnizat dumneavoastră prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat în mod expres – (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele http://www.ceramico.ro/ fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.

Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau orice alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale http://www.ceramico.ro/ fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.

Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a http://www.ceramico.ro/ , atâta timp cât această acțiune nu plasează serviciul http://www.ceramico.ro/ într-o lumina falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei, alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă și prealabilă, din partea Societății.

Inregistrarea ca utilizator

Site-ul http://www.ceramico.ro/ poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe website). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de http://www.ceramico.ro/ , precum și de achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați un cont de utilizator pe site).

Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor de utilizare a http://www.ceramico.ro/ și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.

Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, vă rugăm să reveniți asupra acestora periodic.
În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați / folosiți serviciile http://www.ceramico.ro/ .

Dacă folosiți acest Site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră de utilizator, creat pe http://www.ceramico.ro/ și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul personal de utilizator, creat pe Site.

http://www.ceramico.ro/ poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le comercializează adulților, care sunt autorizați să efectueze plăți online cu cardul sau prin orice altă metodă de plată acceptată de http://www.ceramico.ro/ . Dacă aveți mai puțin de 14 (paisprezece) ani, puteți achiziționa produsele http://www.ceramico.ro/ numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.

http://www.ceramico.ro/ își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

Garantie

Pentru orice detalii legate de garanţie vă rugăm să contactaţi departamentul plăți.

Date personale si prelucrarea acestora

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, SOCIETATEA MASTER FISHING S.R.L are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing, publicitate, servicii de comunicații electronice.

Prin acceptarea condițiilor, vă exprimați acordul să furnizați datele respective în scopul arătat anterior.

Refuzul dumneavoastră de a furniza aceste date în scopul menționat anterior, determină imposibilitatea efectuării tranzacției prin comandă online.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanei vizate (clienti/potentiali clienti, consumatori/potențiali consumatori și debitori).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul societății noastre, în atenția serviciului juridic. Dacă  unele dintre datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Procedura de cumparare

Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe http://www.ceramico.ro/ , este necesară parcurgerea următoarelor etape:
– identificarea și alegerea produselor
– înregistrarea dumneavoastră ca utilizator al http://www.ceramico.ro/
– efectuarea plății produselor. Plata se efectuează numerar la livrare, în condițiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, prețul livrării și, dacă este cazul, prețul timbrului verde, în conformitate cu dispozițiile HG 448/2005.
– livrarea produselor comandate și achitate va fi însoțită, daca este cazul, de certificatul de garanție, de certificatul cu privire la service-ul post-vânzare, asigurat de către producător/importator/distribuitor și/sau alte certificate dacă este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe http://www.ceramico.ro/ , sunteți de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail). prin care Site-ul își derulează operațiunile.

Preturi practicate

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe http://www.ceramico.ro/ reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adaugată de 19%, valabilă în România).

Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.

Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioadă.

Prețurile finale de cumpărare vor conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, precum și costul livrării.

Modalitati de plata practicate

Pentru efectuarea plătii produselor comandate, punem la dispoziția clienților 3 metode:

 1. Modalitatea de plată prin numerar/cash la livrare.

În cazul în care plasați o comandă și alegeți plata facturii la livrarea coletului, comanda dumneavoastră va fi livrată prin curier rapid, la adresa specificată (Adresă Livrare) și în intervalul orar preferat, în termen de maxim ___ zile lucrătoare (în funcție de localitatea adresei de livrare) de la confirmarea prin telefon sau email a expedierii comenzii.

Vă rugăm să ne anunțați întârzierile de livrare a coletelor pentru a putea reclama la rândul nostru nelivrarea în timp corespunzător.

 1. Modalitatea de plată prin transfer bancar/ordin de plată.

În cazul în care alegeți plata facturii prin transfer bancar, vom expedia coletul după ce primim confirmarea plății facturii de la bancă. Veți primi confirmarea comenzii și factura aferentă ei prin mail (verificați și în spam dacă e nevoie).

La achitarea facturii este necesar să folosiți contul IBAN al Societății, cont regăsit pe factură, iar la detalii de plată vă rugăm să scrieți numărul facturii.

Suma totală a facturii este suma care trebuie să ajungă în contul nostru, eventualele comisioane practicate de banca din care se face plata facturii sunt achitate de cumpărător (plătitor al facturii). Plata facturii poate fi făcută din orice cont, nu este necesar ca plătitorul facturii să fie persoana care a comandat produsele.

Nu este nevoie să ne trimiteți dovada plății. În funcție de momentul primirii confirmării de la bancă vom expedia coletul.

În momentul expedierii coletului veți primi un mail prin care veți fi anunțați că a fost expediată comanda, livrarea prin curierat rapid se face în termen de 7 zile lucrătoare de la confirmarea expedierii coletului dumneavoastră.

 1. Modalitatea de plată prin depunere de numerar direct în cont.

Se poate face la oficiile BCR din întreaga țară în contul inscripționat pe factura proformă emisă de Societatea noastră.

Descrierea si returnarea produselor

Potrivit legislației în vigoare (Ordonanța de urgență 34/2014), privind produsele achiziționate la distanță, aveți la dispoziție 14 zile calendaristice de la primirea coletului, să ne anunțați despre intenția de a returna produsele.

            Pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite clienților noștri, vă vom fi recunoscători dacă ne veți spune motivele returnării.

            De asemenea, atunci cand ne veți anunța despre intenția dumneavoastră de a face retur trebuie să specificați și modalitatea de compensare, alegând dintre:

 1. Înlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc.

Dacă alegeti această variantă (anume înlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) și din acest motiv rezultă o diferență de bani, se va proceda în felul urmator:

– dacă produsul ales de dumneavoastră este mai ieftin, atunci noi vă vom returna diferența în contul dumneavoastra bancar.

– daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump, atunci veți plăti diferența ca la orice altă comandă, la primirea coletului, sau, în avans, prin transfer bancar.

Nota: în caz că doriți să beneficiați de această variantă, veți suporta integral costurile de livrare (returnarea produsului/produselor inițial(e), precum și livrarea produsului/produselor înlocuitoar(e)).

 1. 2. Primirea banilor înapoi.

În cazul în care alegeți varianta de rambursare a banilor, trebuie să ne comunicați pe email contul dumneavoastra bancar ( și anume: codul IBAN, de 24 de caractere, alături de titularul cardului ).

Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise catre noi în sistem ramburs, nu se primesc. Termenul legal este de 14 zile calendaristice de la primirea notificării, însa plata returului se face in 30 zile de la confirmarea primirii produselor.

Transportul pentru returnarea produselor trebuie să se facă prin aceeași companie de curierat prin care ați primit coletul inițial și costul va fi suportat integral de către dumneavoastră.

În cazul în care alegeţi să valorificaţi acest drept, aveţi următoarele obligaţii:

 • sa ne înștiințati prin email, în termen de 14 zile calendaristice, de intenția dumneavoastră de a returna unul sau mai multe produse.
 • să folosiți, pentru returnare, aceeași companie de curierat.
 • produsul să nu prezinte semne de purtare, semne de uzură sau consum.
 • în momentul predării către firma de transport, produsul/produsele se restituie în ambalajul original și trebuie împachetat(e) corespunzator, cel puțin într-o altă cutie sau pungă pentru a nu se deteriora în timpul transportului, astfel încât să nu prezinte urme de deteriorare legate de împachetare.
 • produsul/produsele se restituie cu etichetele intacte, trebuie să fie însoțit(e) de documentele cu care a(u) fost expediat(e) și să fie însoțit(e) de o copie după factura de achiziție.
 • produsul/produsele se restituie intacte.

Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dumneavoastra orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

Recenzii, comentarii,comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conţinut, trimite sugestii, idei, pune întrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimator, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietăţii intelectuale, nu conţine viruşi informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranţă pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colectiv

În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut, nu puteţi folosi adrese de e-mail sau identităţi false. http://www.ceramico.ro/ îşi rezervă dreptul, dar nu are obligaţia, de a elimina sau edita toate tipurile de conţinut postate de către utilizatori şi nu are obligaţia de a revedea periodic acest conţinut.

Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe http://www.ceramico.ro/ , transmiteţi, în afara cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu şi irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice ţară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe http://www.ceramico.ro/ , cedaţi dreptul Societăţii de a folosi numele dumneavoastră în relaţie cu materialele postate, garantaţi că detineţi sau controlaţi într-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postaţi, că materialele postate nu violează niciuna dintre condiţiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor şi alte forme de conţinut din partea utilizatorilor, ale http://www.ceramico.ro/ .

http://www.ceramico.ro/ are dreptul, dar nu obligaţia, de a monitoriza, edita sau şterge orice tip de conţinut sau activităţi ale utilizatorilor pe Site. http://www.ceramico.ro/ nu este responsabil şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terţe părţi pe Site. http://www.ceramico.ro/ are dreptul de a nu publica toate comentariile şi articolele propuse de către utilizatori.

Forta majora

http://www.ceramico.ro/ , afiliaţii sau/şi în general furnizorii de produse sau servicii către http://ceramico.ro/ , nu pot fi făcuţi responsabili pentru nicio întârziere sau eroare, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voinţa http://www.ceramico.ro/ . Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare a echipamentului tehnic de la http://www.ceramico.ro/ , lipsa funcţionării conexiunii la internet, lipsa funcţionării conexiunilor de telefon, viruşii informatici, accesul neautorizat în sistemele http://www.ceramico.ro/ , erorile de operare, precum şi cazurile de forţă majoră stipulate de legislaţia română în vigoare.

Publicitatea

http://www.ceramico.ro/ poate afişa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa, precum şi la produse ori servicii aparţinând terţilor. Prin utilizarea http://www.ceramico.ro/ şi prin acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de utilizare ale acestuia şi a Politicii de confidenţialitate, vă exprimaţi în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

Reclamatii privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietăţii intelectuale

http://www.ceramico.ro/ respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terţilor. Dacă aţi observat ca Site-ul conţine informaţii care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteţi o înştiinţare la adresa de email : negrescud@gmail.com, să ne contactaţi la numerele de fax şi telefon, sau la adresa de corespondenţă, afişate la capitolul I din prezentul contract.

Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul http://www.ceramico.ro/ sunt guvernate de dispoziţiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerţul electronic, Ordonanţa 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, HG 448/2005 şi Directiva Europeană EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii şi condiţiile http://www.ceramico.ro/ se supun legislaţiei române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul Societății MASTER FISHING S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părţi se vor supune rezolvării instanţelor judecătoreşti competente de pe raza municipiului Constanța.

Prezentarea ofertei

Societatea MASTER FISHING S.R.L. îşi rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra preţurilor şi datelor tehnice prezente pe site-ul http://www.ceramico.ro/ , fără o înştiinţare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul http://www.ceramico.ro/ au caracter informativ şi nu reprezintă o obligaţie contractuală. Fotografiile de pe site-ul http://www.ceramico.ro/ au caracter informativ şi pot exista diferenţe între acestea şi produs.